Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Fypryst combo spot-on M

Fypryst combo spot-on M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Fypryst combo spot-on M z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Fypryst combo spot-on M .

Detailní informace

Fypryst combo 134mg/120,6mg roztok pro nakapání na kůži - spot-on pro střední psy. Roztok pro nakapání na kůži. Přípravek proti klíšťatům, blechám a jejich vývojovým stádiům a všenkám. Léčba napadení blechami (Ctenocephalides spp.). Insekticidní účinek proti novému napadení dospělými blechami trvá po dobu 8 týdnů. Prevence množení blech potlačením vývoje vajíček (ovicidní účinek), larev a jejich vývojových stádií (larvicidní účinek) vyvinutých z vajíček nakladených dospělými blechami po dobu 8 týdnů po aplikaci. Léčba napadení klíšťaty (Ixodes ...ricinus, Dermacentor variabilis, Dermacentor reticulatus, Rhipicephalus sanguineus). Přípravek má trvalý akaricidní účinek po dobu až 4 týdnů proti klíšťatům. Léčba napadení všenkami (Trichodectes canis). Přípravek je možné použít jako součást léčebné strategie při zvládání alergické dermatitidy po bleším kousnutí (FAD), pokud již byla dříve diagnostikována veterinárním lékařem.1 pipeta pro jednoho psa o hmotnosti od 10 kg do 20 kg.Pouze k vnějšímu použití, podání nakapáním na kůži – spot-on.

Produkt je výrobek značky Fypryst ,distribuovaný s EAN kódem 3838989680312.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Fypryst, Potřeby pro domácí zvířata Fypryst, Veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům Fypryst.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.022 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Electro Voice Evolve 30M SET Černá Sloupový PA systém

Black / Aluminium Plastic Plywood Housing / Electro voice
39 548,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fypryst combo spot-on M a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fypryst a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fypryst najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fypryst combo spot-on M
Právě si prohlížíte...

168,- Kč