Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Frontline Combo spot-on pro kočky

Frontline Combo spot-on pro kočky
Frontline Combo spot-on pro kočky
Frontline Combo spot-on pro kočky
Frontline Combo spot-on pro kočky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Frontline Combo spot-on pro kočky z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Frontline Combo spot-on pro kočky .

Detailní informace

Léčba a prevence napadení blechami (Ctenocephalides felis) a klíšťaty (Rhipicephalus spp., Dermacentor spp., Ixodes spp.) u koček. Léčba a kontrola alergie na bleší kousnutí (FAD) u koček. Zabránění pomnožení blech potlačením vývoje vajíček (ovicidní účinek), larev a jejich vývojových stádií (larvicidní účinek) vyvinutých z vajíček nakladených dospělými blechami po dobu 6 týdnů po aplikaci. Prevence a léčba napadení všenkami u koček. Neaplikujte koťatům mladším 8 týdnů a/nebo vážícím méně než 1 kg. Neaplikujte nemocným zvířatům (celkové onemocn...ění, horečka) nebo zvířatům v rekonvalescenci. Nepoužívejte u králíků z důvodu nebezpečí nežádoucích reakcí až úhynu. Pokud dojde k olíznutí, může se objevit krátkodobá hypersalivace způsobená charakterem vehikula. V rámci velmi vzácných nežádoucích účinků byly po použití zaznamenány přechodné kožní reakce v místě aplikace (lupovatění kůže a vypadávání srsti, svědění, zarudnutí kůže) a celkové svědění nebo vypadávání srsti. Výjimečně byly zaznamenány hypersalivace, reverzibilní neurologické symptomy (hyperestesie, deprese, nervozita), zvracení. Varujte se předávkování.

Produkt je výrobek značky Frontline ,distribuovaný s EAN kódem 3661103023029.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Frontline, Potřeby pro domácí zvířata Frontline, Veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům Frontline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.03 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Frontline Combo spot-on pro kočky a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Frontline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Frontline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Frontline Combo spot-on pro kočky
Právě si prohlížíte...

163,- Kč