Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm

Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm
Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm
Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm
Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm .

Detailní informace

Ověřená účinnost: Odpuzuje a hubí klíšťata po dobu 8 měsíců. Hubí blechy po dobu 7-8 měsíců. Je účinný také proti nedospělým stádiím blech a klíšťat. Dlouhodobá účinnost omezuje nedodržování léčebného režimu ze strany chovatele. Není nutné myslet na opakování aplikace každý měsíc. Patentovaná technologie řízeného uvolňování zajišťuje trvale nízkou dávku účinných látek. Bezpečný pro lidi, zvířata i životní prostředí. Omezuje riziko přenosu onemocnění přenášených parazity. Voděodolný – před koupáním není nutné obojek sundávat. Bez zápachu.  ...  

Produkt je výrobek značky Foresto ,distribuovaný s EAN kódem 5909990908479.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Foresto, Potřeby pro domácí zvířata Foresto, Veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům Foresto.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.04 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, veterinární přípravky proti blechám a klíšťatům sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Foresto a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Foresto najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Foresto obojek pro malé psy do 8kg 38cm
Právě si prohlížíte...

673,- Kč