Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá

Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá
Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá
Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá
Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá z kategorie obchod a průmysl, prodejny, věšáky na oblečení, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá .

Detailní informace

Šaty na ramínka, ramínka na šatní tyč. Na polici ložní prádlo nebo ručníky či osušky. Do stojanu patří všechno oblečení a doplňky, které dosud neměly své místo. Stojan na šaty BELINDA můžete využít k zavěšení a odložení jakéhokoli oblečení a jiných věcí a předmětů, ve kterých potřebujete docílit nějakou organizaci. Stojan je vyroben z kovu v bílé barvě. Ve vrchní části najdete šatní tyč, ve spodní části jsou dvě police. Police jsou bez háčků, háčky nejsou součástí.Stojan je vhodný přímo do šatníku, ale i do předsíně či ložnice. Své využití najd...e i ve studentské pokoji. Barva: bílá Materiál: kov
Rozměry:šířka: 61 cmhloubka: 36 cmvýška: 163 cm Nosnost: 20 kg Hmotnost:2,8 kgDodáváno v demontu.,Šaty na ramínka, ramínka na šatní tyč. Na polici ložní prádlo nebo ručníky či osušky. Do stojanu patří všechno oblečení a doplňky, které dosud neměly své místo. Stojan na šaty BELINDA můžete využít k zavěšení a odložení jakéhokoli oblečení a jiných věcí a předmětů, ve kterých potřebujete docílit nějakou organizaci. Stojan je vyroben z kovu v bílé barvě. Ve vrchní části najdete šatní tyč, ve spodní části jsou dvě police. Police jsou bez háčků, háčky nejsou součástí.Stojan je vhodný přímo do šatníku, ale i do předsíně či ložnice. Své využití najde i ve studentské pokoji. Barva: bílá Materiál: kov
Rozměry:šířka: 61 cmhloubka: 36 cmvýška: 163 cm Nosnost: 20 kg Hmotnost:2,8 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela ,distribuovaný s EAN kódem 32242101102653.

Procházet zboží z kategorie Obchod a průmysl Kondela, Prodejny Kondela, Věšáky na oblečení Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.80 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie obchod a průmysl sleva, prodejny sleva, věšáky na oblečení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stojan na šaty BELINDA bílá,Stojan na šaty BELINDA bílá
Právě si prohlížíte...

790,- Kč