Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741

Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741
Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741
Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741
Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741 .

Detailní informace

Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741 Parťák na osvěžení Osvěžení do bytu i do kanceláře vám přinese kvalitní stojanový ventilátor Clatronic VL 3741 s dálkovým ovladačem a výkonem 45 W. Nabízí 2 předprogramované funkce, které si snadno navolíte, a také oscilační funkci. Zařízení lze samozřejmě dle potřeby polohovat, aby se upravil jeho sklon. Stabilní konstrukce Větrák je koncipován tak, aby pevně stál a nehrozilo jeho převrácení. Jeho klasický design je vyveden v černé barvě, díky níž se bude hodit k jakémukoliv interiéru. Z důvodu bezpečnost...i je větrák opatřen ochrannou mřížkou. Průměr lopatek je 40 cm. Praktické funkce Větrák má 2 přednastavené funkce. SPÁNEK (program pro usnutí, po 30 minutách se automaticky zpomaluje rychlost ventilátoru) NATURE (elektronicky se měnící rychlosti vzduchu v nepravidelných intervalech pro simulování přírodního větru)

Produkt je výrobek značky Clatronic ,distribuovaný s EAN kódem 4006160639278.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Clatronic, Domácí spotřebiče Clatronic, Klimatizační zařízení Clatronic, Větráky Clatronic, Ventilátory Clatronic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 136,- Kč
Detail
260,- Kč
Detail

Clatronic KUCHYŇSKÝ ROBOT

Velikost 36/31/21,5 / Titanová / Clatronic
4 400,- Kč
3 960,- Kč
Detail
1 319,- Kč
Detail
899,- Kč
Detail
2 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clatronic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clatronic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Stojanový ventilátor Clatronic VL 3741
Právě si prohlížíte...

1299,- Kč