Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ventilátor do koupelny VENTS 100S

Ventilátor do koupelny VENTS 100S

Warning: file_get_contents(https://www.kvelektro.cz/api/products/1170485/images/HRF/1170485_7.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Ventilátor do koupelny VENTS 100S
Ventilátor do koupelny VENTS 100S
Ventilátor do koupelny VENTS 100S

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ventilátor do koupelny VENTS 100S z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Ventilátor do koupelny VENTS 100S .

Detailní informace

Pořiďte si domovní ventilátor Vents 100S za bezkonkurenčně nízkou cenu. Tento axiální ventilátor je vhodný pro kratší ventilační potrubí s nízkou tlakovou ztrátou nebo jej využijte k odsávání přímo přes zeď. Hodí se na WC, do koupelny, ale i do kuchyně či do nebytových prostor. Koupelnový ventilátor VENTS 100S má sací výkon 95 m³/hodinu a vykoná 2300 otáček za minutu. Ventilátor je možné připojit k potrubí o průměru 100 mm, lze využít jako stropní i nástěnný. Stupeň krytí je IP34 a hlučnost 34 dB. Vybírejte i z dalších koupelnových ventilátorů.... Některé koupelnové ventilátory nabízejí funkce jako zpětná klapka a automatická elektrická žaluzie. Nabízíme také potrubní ventilátory. Pro osvěžení v parných dnech sáhněte po stolním ventilátoru, stojanovém ventilátoru či sloupovém ventilátoru, případně zvažte ochlazovač vzduchu. Podívejte se na kompletní nabídku ventilátorů na E1.cz. O společnosti Vents Vents je přední americká firma, která se zabývá výrobou ventilátorů. V našem sortimentu najdete především potrubní ventilátory a ventilátory do koupelny Vents. Podívejte se na všechny produkty Vents.

Produkt je výrobek značky Vents ,distribuovaný s EAN kódem 4823016205681.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Vents, Domácí spotřebiče Vents, Klimatizační zařízení Vents, Větráky Vents, Ventilátory Vents.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 619 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ventilátor do koupelny VENTS 100S a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vents a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vents najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ventilátor do koupelny VENTS 100S
Právě si prohlížíte...

325,- Kč