Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou a časovým doběhem HELIOS MiniVent M1/100 N/C

Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou a časovým doběhem HELIOS MiniVent M1/100 N/C

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou a časovým doběhem HELIOS MiniVent M1/100 N/C z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou a časovým doběhem HELIOS MiniVent M1/100 N/C .

Detailní informace

Dvourychlostní koupelnový ventilátor MiniVent německé značky Helios s časovým doběhem je vysoce kvalitní axiální ventilátor, který vás na první pohled upoutá svým minimalistickým, ale velmi elegantním vzhledem. Vyniká velmi tichým provozem i nízkou spotřebou energie. Umožňuje nastavení automatického startu i časového doběhu. Je ideální ventilací na WC a v koupelně s přípojkou ø100 mm. Koupelnový ventilátor Helios MiniVent M1/NC se zpětnou klapkou nabízí dva stupně výkonu: 75 a 90 m3/h. Nastavte si zpoždění startu (0 – 45 sekund), časový doběh (...6, 12, 18, 24 minut) či automatický start (v intervalech 4, 8, 12, 24 hodin). Při nižším výkonu dosahuje hlučnost pouhých 25 dB (A). Stupeň krytí je IPX5, takže jej lze instalovat v zóně 1. Pro správné připojení ventilátoru s ovládací fází použijte kabel s druhým fázovým vodičem navíc. Vybírejte i z dalších bytových ventilátorů do koupelny. Některé koupelnové ventilátory nabízejí funkce jako zpětná klapka a automatická elektrická žaluzie. Nabízíme také potrubní ventilátory nebo stolní ventilátory. Podívejte se na kompletní nabídku ventilátorů a příslušenství na E1.cz. O značce Helios Ventilatoren Helios je německá rodinná firma, která je předním evropským výrobcem ventilátorů. Podívejte se na ventilátory Helios na našem e-shopu.

Produkt je výrobek značky Helios Ventilatoren ,distribuovaný s EAN kódem 4010184061724.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Helios Ventilatoren, Domácí spotřebiče Helios Ventilatoren, Klimatizační zařízení Helios Ventilatoren, Větráky Helios Ventilatoren, Ventilátory Helios Ventilatoren.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 100 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou a časovým doběhem HELIOS MiniVent M1/100 N/C a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Helios Ventilatoren a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Helios Ventilatoren najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou a časovým doběhem HELIOS MiniVent M1/100 N/C
Právě si prohlížíte...

3582,- Kč