Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm

Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm
Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm
Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm
Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm
7 544 6 184 1661
7 544,- Kč

Původní cena: 6 184,- Kč


Hodnocení:


Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm z kategorie nábytek, zahradní nábytek, venkovní sedací nábytek, venkovní lavičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm .

Detailní informace

Tato dřevěná zahradní lavička v jednoduchém a přitom praktickém provedení posune vaše obytné prostory na vyšší úroveň! Skvěle se hodí i do interiéru. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a velmi hladce obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku. Je to skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek, který vám bude slo...užit dlouhá léta. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:přírodní hnědáMateriál:masivní teakové dřevoRozměry:šířka: 114 / 120 / 150 / 170 cm hloubka: 40 cm výška: 45 cm  Výběr šířky lavice zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Hmotnost:9,8 / 10,7 / 12,9 / 13,6 kgDodáváno v demontu.,Tato dřevěná zahradní lavička v jednoduchém a přitom praktickém provedení posune vaše obytné prostory na vyšší úroveň! Skvěle se hodí i do interiéru. Nábytek je zhotovený z extrémně odolného teakového tvrdého dřeva, které již prošlo procesem smršťování, bylo uměle vysušené a poté jemně a velmi hladce obroušené. Teakové dřevo je oceňované pro svou výjimečnou pevnost a klimatickou odolnost, a proto je jedním z nejoblíbenějších materiálů pro výrobu zahradního nábytku. Je to skvělá volba, pokud si chcete pořídit zahradní nábytek, který vám bude sloužit dlouhá léta. Poznámka: Abyste prodloužili životnost vašeho zahradního nábytku, doporučujeme vám pravidelně ho čistit a nenechávat ho zbytečně venku nechráněný. Čištění: Použijte jemný mýdlový roztok. Skladování: Je-li to možné, skladujte ho na chladném a suchém místě v interiéru. Pokud výrobek skladujete venku, chraňte ho pod voděodolným krytem. Po dešti nebo sněžení setřete z povrchů přebytečnou vodu či sníh. Zajistěte dostatečnou cirkulaci vzduchu, aby se nábytek nepoškodil vlhkostí. Barva:přírodní hnědáMateriál:masivní teakové dřevoRozměry:šířka: 114 / 120 / 150 / 170 cm hloubka: 40 cm výška: 45 cm  Výběr šířky lavice zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Hmotnost:9,8 / 10,7 / 12,9 / 13,6 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Vida ,distribuovaný s EAN kódem 8720286208311.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Zahradní nábytek Vida, Venkovní sedací nábytek Vida, Venkovní lavičky Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 13.15 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 830,- Kč
2 400,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, venkovní sedací nábytek sleva, venkovní lavičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm,Zahradní lavice teak Dekorhome 170 cm
Právě si prohlížíte...

7544,- Kč