Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aquafresh Fresh Mint ústní voda pro svěží dech 500 ml

Aquafresh Fresh Mint ústní voda pro svěží dech 500 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aquafresh Fresh Mint ústní voda pro svěží dech 500 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, Ústní voda, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Aquafresh Fresh Mint ústní voda pro svěží dech 500 ml .

Detailní informace

Aquafresh Fresh Mint, 500 ml, Ústní vody a ústní spreje pro muže, Ústní voda Aquafresh Fresh Mint vám nejen osvěží dech, ale zároveň bojuje proti zubnímu plaku a pomáhá udržet dásně i zuby zdravé. Vlastnosti: udržuje zdravé dásně ničí bakterie ochrana před zubním povlakem zajišťuje svěží dech Jak používat: Po vyčištění zubů vyplachujte ústa ústní vodou po dobu stanovenou na obalu a poté vyplivněte.

Produkt je výrobek značky Aquafresh ,distribuovaný s EAN kódem 5000347054303.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Aquafresh, Osobní péče Aquafresh, Péče o ústní dutinu Aquafresh, Ústní voda Aquafresh.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 500 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aquafresh Fresh Mint ústní voda pro svěží dech 500 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, Ústní voda sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aquafresh a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aquafresh najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aquafresh Fresh Mint ústní voda pro svěží dech 500 ml
Právě si prohlížíte...

62,- Kč