Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000

Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000
Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000
Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000
Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, Ústní sprchy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000 .

Detailní informace

Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000 Zdravé dásně Ústní sprcha Dr.Mayer WT6000 účinně odstraňuje bakterie z mezizubních prostor a záhybů dásně v okolí zubů, kam kartáčky a zubní nit nedosáhnou. Ústní sprcha během čištění masíruje a stimuluje dásně, což zlepšuje jejich prokrvení, posiluje je a pomáhá je udržet zdravé. Tento způsob čištění je doporučován zubními lékaři, jako ideální nástroj pro čištění míst kolem můstků, korunek a rovnátek. Ovládání tlaku vody jedním dotykem Model WT6000 nabízí 10ti stupňové ovládání tlaku vody integrované v rukojeti. M...ůžete tak okamžitě zareagovat na své potřeby a změnit intenzitu tlaku. (0-90 PSI) Ústní sprcha vytvoří až 1400 impulsů za minutu. Tryska je otočná o 360° a umožňuje tak snadné a pohodlné ovládání vodního proudu. Velice jednoduše se tak dostanete do všech míst ústní dutiny. Výměnné nástavce Součástí ústní sprchy je bohaté příslušenství, které vám zajistí zdravý a zářivý úsměv. Celkem jsou k dispozici 4 druhy nástavců pro různé potřeby ústní hygieny. Díky praktickému úložnému prostoru nacházející se přímo na podstavci ústní sprchy, je budete mít stále při ruce. Vodní nádržka nabízí kapacitu 600 ml a je opatřena praktickým víkem. Obsah balení: • Hlavní jednotka: 1 ks • Vodní nádržka: 1 ks • Rukojeť: 1 ks • Standardní nástavec: 3 ks • Kartáček na jazyk: 1 ks • Ortodontický nástavec: 1 ks • Kapesní nástavec: 1 ks • Návod k použití: 1 ks

Produkt je výrobek značky Dr. Mayer ,distribuovaný s EAN kódem 0646809502828.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Dr. Mayer, Osobní péče Dr. Mayer, Péče o ústní dutinu Dr. Mayer, Ústní sprchy Dr. Mayer.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, Ústní sprchy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dr. Mayer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dr. Mayer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ústní sprcha Dr. Mayer WT6000
Právě si prohlížíte...

1349,- Kč