Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020

Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020
Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020
Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020
Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020 z kategorie zdraví a krása, osobní péče, péče o ústní dutinu, Ústní sprchy, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020 .

Detailní informace

Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020 Ústní sprchaPřístroj na mezizubní hygienu ZK4020 skvěle doplní vaši každodenní péči o zuby a dásně. Díky vysokému tlaku vody je výrazně efektivnější než běžné mezizubní kartáčky a dentální nitě. Dokonale vyčistí mezizubní prostory, odstraní zubní plak a namasíruje dásně. Pravidelným používáním snižuje riziko tvorby zubního kazu a kamene. Režimy čištěníModel ZK4020 nabízí 3 režimy čištění. NORMAL pro běžnou péči o ústní dutinuSOFT pro jemné čištění zubů a dásní PULSE pro efektivní odstranění zbytků jídla... a plaku. Díky LCD displeji budete vždy vědět, jaký režim máte právě zvolený. Vyměnitelné tryskySoučástí základního balení jsou 3 vyměnitelné trysky. NORMAL pomůže s odstraněním zbytků jídla a plaku v ústechORTHODONTICS pomůže s odstraněním nečistot v těžko přístupných místech v okolí rovnátek TONGUE je speciální tryska pro čištění jazyka, která napomáhá k udržení svěžího dechu. Abyste zachovali vysokou míru efektivity čištění, doporučujeme hlavice každých 6 měsíců měnit. Kvalitní zpracováníSonický zubní kartáček ZK4020 vyniká moderním designem a kompaktním tvarem, díky kterému perfektně padne do ruky. Nabízí stupeň ochrany IPX7, takže ho můžete opláchnout pod tekoucí vodou.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631009017.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Concept, Osobní péče Concept, Péče o ústní dutinu Concept, Ústní sprchy Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 220 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, péče o ústní dutinu sleva, Ústní sprchy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ústní sprcha Concept Perfect Smile ZK4020
Právě si prohlížíte...

655,- Kč