Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Prádelník Paradise - 14 zásuvek

KARE Design Prádelník Paradise - 14 zásuvek

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Prádelník Paradise - 14 zásuvek z kategorie nábytek, skříně a úložné prostory, Úložné a šatní skříňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Prádelník Paradise - 14 zásuvek .

Detailní informace

KARE DESIGN Prádelník Paradise - 14 zásuvek: Prádelník Paradise vytvoří v místnosti opravdový ráj. Masivní mango dřevo spolu s MDF je samo o sobě atraktivní, ve spojení s mnoha barvami a detailními vzory, které se liší na každé zásuvce, udělá z tohoto prádelníku nejzajímavější kus nábytku u vás doma. Nádherný prádelník přináší optimismus a radost, těší oko i mysl. Doporučujeme do interiérů, které neváhají vpustit dovnitř barvy a veselí. Lze kombinovat s dalšími modely ze stejné řady.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621847083.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kare Design, Skříně a úložné prostory Kare Design, Úložné a šatní skříňky Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Prádelník Paradise - 14 zásuvek a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, skříně a úložné prostory sleva, Úložné a šatní skříňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Prádelník Paradise - 14 zásuvek
Právě si prohlížíte...

34990,- Kč