Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky

KARE Design Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky z kategorie nábytek, skříně a úložné prostory, Úložné a šatní skříňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky .

Detailní informace

KARE DESIGN Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky: Prádelník Epoca Color Luxury se 6 zásuvkami a 2 dvířky je nádherným designovým nábytkem, který se hodí do každého, moderně laděného interiéru. Nadčasový vzhled jedinečným způsobem opticky zvětšuje každou místnost a dodává jí luxusní nádech. Úchyty tvoří malé skleněné knoflíky, které zvýrazňují eleganci a styl komody. Skříňka je vyrobena z MDF materiálu a zrcadla. Každá zásuvka má maximální nosnost 5 kg. K dispozici je také další nábytek ze stejné řady, který můžete libovolně kombi...novat.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621822349.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kare Design, Skříně a úložné prostory Kare Design, Úložné a šatní skříňky Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, skříně a úložné prostory sleva, Úložné a šatní skříňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Prádelník Epoca Color Luxury - 6 zásuvek, 2 skříňky
Právě si prohlížíte...

19690,- Kč