Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Komoda Milano 180cm

KARE Design Komoda Milano 180cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Komoda Milano 180cm z kategorie nábytek, skříně a úložné prostory, Úložné a šatní skříňky, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Komoda Milano 180cm .

Detailní informace

KARE DESIGN Komoda Milano 180cm: Komoda Milano je praktickým a elegantním kouskem, který dodá vašemu interiéru perfektní vzhled. Ocelová podnož je osazena korpusem a dýhovanou deskou se zvýšeným okrajem. K dispozici je i stůl, prádelník a televizní stolek ve stejném provedení. Ručně vyrobený příborník má čtvery dvířka, za kterými se skrývá velký úložný prostor. Originální komoda s úchytkami z kartáčované oceli bude chloubou vašeho interiéru. Skvěle bude vypadat v ložnici, v jídelně i v obývacím pokoji.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621850182.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kare Design, Skříně a úložné prostory Kare Design, Úložné a šatní skříňky Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Komoda Milano 180cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, skříně a úložné prostory sleva, Úložné a šatní skříňky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Komoda Milano 180cm
Právě si prohlížíte...

66890,- Kč