Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting fix na obočí odstín 040 Ash Brown

Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting fix na obočí odstín 040 Ash Brown

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting fix na obočí odstín 040 Ash Brown z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, make-up, oční make-up, tužky na obočí, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting fix na obočí odstín 040 Ash Brown .

Detailní informace

Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting, , Obočí pro ženy, Tužka na obočí Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting vám pomůže vytvořit dokonale tvarované a plné obočí. Vlastnosti: zajistí precizní úpravu obočí během chvilky dodá obočí objem i tvar zvýrazní obočí a podtrhne jeho přirozenou krásu dlouhotrvající efekt Jak používat: Aplikujte na obočí pomocí aplikačního kartáčku od středu obličeje směrem ven.

Produkt je výrobek značky Catrice ,distribuovaný s EAN kódem 4059729275189.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Catrice, Osobní péče Catrice, Kosmetika Catrice, Make-up Catrice, Oční make-up Catrice, Tužky na obočí Catrice.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting fix na obočí odstín 040 Ash Brown a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, make-up sleva, oční make-up sleva, tužky na obočí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Catrice a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Catrice najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Catrice Brow Definer Brush Pen Longlasting fix na obočí odstín 040 Ash Brown
Právě si prohlížíte...

90,- Kč