Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 230V

Samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 230V

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 230V z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 230V .

Detailní informace

Samonasávací zahradní čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 je moderní, kompaktní a lehké čerpadlo na vodu, které je vhodné do jímek či mělkých studní. Hodí se jak ke zavlažování a odčerpávání vody, tak i ke zvýšení tlaku vody v domácích aplikacích. Toto zahradní čerpadlo vyniká vysokou samonasávací schopností, tichým provozem, snadnou instalací i příznivou cenou. Samonasávací zahradní čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 má vnější připojovací závit 1" (25 mm). Je určen pro sací výšku do 8 metrů, maximální průtok dosahuje 3,75 m3/hod a tlak 4,5 bar. Sou...částí produktu je 1,5 metru dlouhý kabel s vidlicí. Provozní napětí činí 230 V a stupeň krytí IP54. Doporučujeme zvolit dimenzi potrubí minimálně o jeden řád vyšší než je výtlačné potrubí! Podívejte se na zahradní čerpadla na vodu v našem sortimentu a doplňte je dalšími produkty k zavlažení zahrady: nabízíme zavlažovací trysky a pistole, zahradní hadice, digitální tlakový spínač či rychlospojky na hadice. Na našem e-shopu pořídíte i další produkty vhodné pro vaší zahradu – například venkovní osvětlení, nářadí, prodlužovačky na bubnu či zásuvkové sloupky.

Produkt je výrobek značky Easy Pump ,distribuovaný s EAN kódem 8059893099877.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Easy Pump, Domácí spotřebiče – příslušenství Easy Pump.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 12000 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 230V a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Easy Pump a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Easy Pump najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samonasávací čerpadlo Easy Pump Easy Jet 1100 230V
Právě si prohlížíte...

4976,- Kč