Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Hadicový naviják G.F. Garden mini Concept Lime 28-5792-LI

Hadicový naviják G.F. Garden mini Concept Lime 28-5792-LI

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hadicový naviják G.F. Garden mini Concept Lime 28-5792-LI z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Hadicový naviják G.F. Garden mini Concept Lime 28-5792-LI .

Detailní informace

Pokud sháníte kvalitní naviják pro zahradní hadice s průměrem 1/2"- 5/8" (12,7 mm – 16 mm), hadicový naviják MINI Concept si určitě zamilujete. Naviják si oblíbíte nejen díky modernímu designu italské značky F. G. Garden, ale oceníte i snadné připojení hadice na vodu přes rychlospojku. Jde o kompaktní hadicový naviják pro uskladňování a manipulaci se zavlažovací hadicí. Naviják na zahradní hadici Mini Concept z řady Lime ve světle zelené barvě s rychlospojkou na hadice je určený pro zavlažovací hadice v délce až 20 metrů s průměrem 1/2" - 5/8".... Rozměry navijáku jsou 28 cm x 29 cm x 39 cm. Naviják na zavlažovací hadice Lime světle zelené barvy je součástí řady italské značky G. F. Garden, která nabízí produkty k zavlažení zahrady vyznačující se kvalitním provedením a moderním vzhledem. Vybírejte ze všech hadicových navijáků včetně vozíků na zahradní hadice. Najdete u nás i další příslušenství pro zavlažování zahrad od zahradních hadic přes zahradní čerpadla a zavlažovací pistole a trysky až po tlakového spínače, zavlažovací hodiny a samozavlažovací systémy do květináčů. Náš e-shop nabízí i další produkty vhodné pro vaší zahradu – například pracovní rukavice, nářadí, venkovní osvětlení, prodlužovačky na bubnu či venkovní zásuvky a vypínače. O značce G. F. Garden G. F. Garden je italská značka s více než 50letou tradicí, která se zaměřuje na designový zahradní sortiment. Vybírejte ze zavlažovacího sortimentu G. F. Garden na našem e-shopu.

Produkt je výrobek značky G.f. Garden ,distribuovaný s EAN kódem 8004779021107.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada G.f. Garden, Domácí spotřebiče – příslušenství G.f. Garden.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1200 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hadicový naviják G.F. Garden mini Concept Lime 28-5792-LI a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce G.f. Garden a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku G.f. Garden najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hadicový naviják G.F. Garden mini Concept Lime 28-5792-LI
Právě si prohlížíte...

700,- Kč