Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Univerzální vazelína Den Braven Tectane 310ml TA30502RL

Univerzální vazelína Den Braven Tectane 310ml TA30502RL

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Univerzální vazelína Den Braven Tectane 310ml TA30502RL z kategorie kutilství a řemeslo, stavební spotřební materiál, tmely na opravy stěn a sádra, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Univerzální vazelína Den Braven Tectane 310ml TA30502RL .

Detailní informace

Pro mazání valivých ložisek při běžných provozních podmínkách, kluzných táhel, čepů hřídelí, ozubených převodů, vodních čerpadel, ložisek praček apod. barva: zelená Univerzálně použitelná v průmyslu, ale i v domácnosti. Velmi dobře odolává vlivům vody a díky svému složení má dobré ochranné vlastnosti proti korozi a rezivění. Neobsahuje rozpouštědla a pryskyřice. Detailní informace k výrobku, postupy, hodnoty atd. jsou uvedeny v technickém listu na www.denbraven.cz

Produkt je výrobek značky Den Braven ,distribuovaný s EAN kódem 8595100112453.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Den Braven, Stavební spotřební materiál Den Braven, Tmely na opravy stěn a sádra Den Braven.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 462 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Silikon Ceresit CS25102

Bílá / Polyuretan / Ceresit
360,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Univerzální vazelína Den Braven Tectane 310ml TA30502RL a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, stavební spotřební materiál sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Den Braven a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Den Braven najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Univerzální vazelína Den Braven Tectane 310ml TA30502RL
Právě si prohlížíte...

135,- Kč