Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HP DeskJet 2720 Ink All-in-One

HP DeskJet 2720 Ink All-in-One

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HP DeskJet 2720 Ink All-in-One z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, tiskárny, kopírky a faxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HP DeskJet 2720 Ink All-in-One .

Detailní informace

Inkoustová tiskárna HP DeskJet 2720 Ink All-in-One:Jednoduchá inkoustová tiskárna.Tiskárna HP DeskJet 2720 Ink All-in-OneMultifunkční tiskárna HP DeskJet 2720 Ink All-in-One je ideální volbou pro všechny domácnosti, které vyžadují spolehlivou a intuitivní technologii umožňující inteligentnější a rychlejší tisk, skenování i kopírování.Tisk, skenování, kompírováníTiskněte z telefonu nebo tabletuTiskněte i barevněBezdrátové připojeníTisk, skenování, kopírováníRychlost tisku 7,5 str./min ČB a 5,5 str./min barevněNa výrobu bylo použito až 20 % ...recyklovaných plastůVstupní zásobník na 60 listůDvoupásmová WiFi s technologií BluetoothPlochý skenerPodpora aplikace HP SmartOvládáníTiskárna HP DeskJet 2720 nabídne praktický ovládací panelTiskárna nabízí snadné ovládání tisku, skenování a kopírování i pro naprosté laiky. Pomocí tlačítek lze například ovládat černobílé a barevné kopírování, či tisk zrušit.SkenováníHP DeskJet 2720 umožní jednoduché a rychlé skenováníSkener s ručním ovládáním vám pomůže digitalizovat vybrané tištěné dokumenty až do formátu A4. Tiskárna podporuje skenování i do formátu PNG, JPG nebo PDF.RozměryTiskárna HP DeskJet 2720 má kompaktní provedeníDíky malým rozměrům na úrovni 425 × 154 × 304 mm se tiskárna vejde prakticky kamkoli. V tomto směru je výhodou přítomnost WiFi připojení, kdy nemusí být tiskárna HP DeskJet 2720 umístěna hned vedle PC. Náplně a výtěžnostOriginální inkoustové náplněPro tiskárnu je připraven spotřební materiál v podobě originálních inkoustových náplní HP 305XL černá (3YM62AE) s výtěžností až 240 stran, a HP 305XL barevná (3YM63AE), která nabízí výtěžnost 200 stran A4.Aplikace HP SmartS aplikací HP Smart se váš telefon stane tiskovým centrem: snadno naskenujete dokumenty, upravíte fotografie a vytisknete cokoliv přímo z telefonu. Zjistěte více.S HP Instant Ink nikdy nezůstanete na suchuPokud si budete chtít zajistit dostatečný přísun inkoustu do tiskárny HP DeskJet 2720 Ink All-in-One úplně bez práce, můžete využít služby HP Instant Ink již od 29 Kč měsíčně. Díky této služby si užijete bezstarostnou výměnu s doručením náplní a až se 70% úsporou za inkoustové kazety. Toto předplatné lze kdykoli změnit, pozastavit či úplně zrušit. Více informací naleznete zde.

Produkt je výrobek značky Hp ,distribuovaný s EAN kódem 0194441901498.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hp, Tisk, kopírování, skenování a faxování Hp, Tiskárny, kopírky a faxy Hp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HP DeskJet 2720 Ink All-in-One a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, tiskárny, kopírky a faxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HP DeskJet 2720 Ink All-in-One
Právě si prohlížíte...

1519,- Kč