Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

HP Color Laser 150nw

HP Color Laser 150nw

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


HP Color Laser 150nw z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, tiskárny, kopírky a faxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným HP Color Laser 150nw .

Detailní informace

Laserová tiskárna HP Color Laser 150nw: Levný barevný tisk laserovou technologií.Tiskárna HP Color Laser 150nwKaždý školák potřebujte doma tiskárnu, která př rozumné pořizovací ceně zajistí dlouhodobě spolehlivý tisk. Navíc díky laserové technologii se nemusíte obávat žádného zaschnutí inkoustové náplně. Barevná laserová tiskárna HP Color Laser 150nw vás nadchne svými provozními vlastnostmi včetně rychlého tisku z mobilních zařízení jako jsou tablety nebo mobilní telefony.TiskTiskněte z telefonu nebo tabletuLaserová kvalitaBezdrátové připojeníH...P spolehlivostNejmenší laserová tiskárna ve své tříděSytá černá i živé barvy díky originálním tonerům HPRychlost až 18 str./min černobíle, 4 str./min barevněVstupní zásobník na 150 listůSnadný mobilní tisk díky aplikaci HP SmartOvládáníOvládací panelTiskárna HP Color Laser 150nw je vybavena pouze zjednodušeným ovládacím panelem. Díky jednoznačně zvoleným symbolům však okamžitě poznáte stav tonerů, WiFi sítě nebo jednoduše vystornujete tiskovou frontu.Zásobník papíruPráce s papíremPro vkládání papíru je připravený spodní zásobník s kapacitou 150 listů. To je dostatek vzhledem k zamýšlenu využití. Výrobce dobře vyřešil i výstup papíru, který nemusíte nijak zvlášť hlídat, protože pojme také 150 listů.RozměryTiskárna na každý stůlTiskárna HP Clor Laser 150nw vám zabere na pracovním stole jen minimum místa. Díky kompaktnímu designu o rozměrech 211 × 382 × 309 mm totiž patří tiskárna mezi vůbec nejmenší ve své třídě.Možnosti připojeníWiFi, síť i USBJeště nevíte, kam tiskárnu umístíte? Díky WiFi připojení vám stačí být pouze v dosahu bezdrátové sítě. Pokud však preferujete klasické kabelové připojení tak je k dispozici kabelové síťové rozhraní. A nemůže chybět ani typické připojení pomocí USB kabelu.Náplně a výtěžnostOriginální toneryPro tiskárnu HP Color Laser 150nw je připraven spotřební materiál v podobě originálních tonerů. Konkrétně jde o černou HP W2070A (117A) s výtěžností až 1 000 stran. Dále o žlutou HP W2070A (117A), purpurovou HP W2073A (117A) a azurovou HP W2071A (117A). U barevných náplní počítejte s výtěžností až 700 stran.Aplikace HP SmartS aplikací HP Smart se váš telefon stane tiskovým centrem: snadno objednáte inkoust a vytisknete cokoliv přímo z telefonu.

Produkt je výrobek značky Hp ,distribuovaný s EAN kódem 0193015507128.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hp, Tisk, kopírování, skenování a faxování Hp, Tiskárny, kopírky a faxy Hp.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

HP Color Laser 150nw a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, tiskárny, kopírky a faxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hp a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hp najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

HP Color Laser 150nw
Právě si prohlížíte...

5732,- Kč