Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Epson EcoTank L5190

Epson EcoTank L5190

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Epson EcoTank L5190 z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, tiskárny, kopírky a faxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Epson EcoTank L5190 .

Detailní informace

Inkoustová tiskárna Epson EcoTank L5190:Multifunkční tiskárna do každé domácnostiEpson EcoTank L5190 je vysoce kvalitní a cenově dostupná multifunkční inkoustová tiskárna, jejichž služeb využijete nejen v domácnosti, ale především v kanceláři. Zastává funkce tiskárny, skeneru i kopírky, přičemž automatický podavač pro skenování a kopírování pojme až 30 listů. Náplň stačí dolítHlavní předností Epson EcoTank L5190 je tankový systém doplňování inkoustu. Přestaňte neustále nakupovat náhradní kazety a jednoduše jen dolijte inkoust. Nádržky s vy...sokou kapacitou zaručují tisk v maximální kvalitě při mimořádně nízkých nákladech.Klíčové vlastnosti multifunkční tiskárny Epson EcoTank L5190 (C11CG85403)Kvalitní a cenově dostupná inkoustová tiskárnaTiskárna, skener, kopírka a fax v jednomTankový systém pro doplňování inkoustu - už žádné kazetyBleskurychlé a velmi snadné doplnění barevVysoká kvalita tisku - až  5 760 × 1 440 dpiWiFi připojení - bezdrátový tiskADF - automatický podavač pro kopírování až na 30 listůUšetřete s inkoustovou tiskárnou Epson EcoTankŘada EcoTank výrazně snižuje náklady na tisk. S inkoustem vytisknete až 4 500 stran černobíle a 7 500 stran barevně. Tato tiskárna bez výměnných kazet zároveň šetří i čas, protože se prakticky nemusíte o inkoust vůbec starat. Upravený design podporuje také vylepšený systém doplňování inkoustu, který je navržen tak, aby ve všech fázích minimalizoval riziko rozlití inkoustu.Tiskne i bez kabeluPřipojení k tiskárně lze jednoduše pomocí ethernetového kabelu nebo WiFi, tudíž můžete tisknout klidně z chytrého zařízení nebo cloudu.

Produkt je výrobek značky Epson ,distribuovaný s EAN kódem 8715946652184.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Epson, Tisk, kopírování, skenování a faxování Epson, Tiskárny, kopírky a faxy Epson.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

1 039,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Epson EcoTank L5190 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, tiskárny, kopírky a faxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Epson a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Epson najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Epson EcoTank L5190
Právě si prohlížíte...

5430,- Kč