Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon PIXMA G3411

Canon PIXMA G3411

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon PIXMA G3411 z kategorie elektronika, tisk, kopírování, skenování a faxování, tiskárny, kopírky a faxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Canon PIXMA G3411 .

Detailní informace

Inkoustová tiskárna Canon PIXMA G3411:
Canon PIXMA G3411
Hledáte spolehlivou a kompaktní multifunkční tiskárnu? Tuto roli zastane Canon PIXMA G3411 (2315C025), která sází na vysoce výtěžné inkoustové zásobníky. Díky tomu klesají provozní náklady na rekordně nízkou hodnotu. Díky tomu je tiskárna Canon PIXMA G3411 vhodná nejen do domácnosti, ale i pro kanceláře.
Doplnitelné zásobníky
Vychutnejte si cenově výhodný a produktivní tisk. Inkoustové zásobníky mají vysokou výtěžnost až 12 000 černobílých nebo až 7 000 barevných stran....
Úspora energie
Tiskárnu Canon PIXMA G3411 můžete nastavit tak, že po určitě době nečinnosti se prakticky vypne. Jakmile však pošlete tiskovou úlohu, tak se okamžitě probere a tiskne.
Ostrý tisk
Díky propracované tiskové technologii je výsledek na papíře mimořádně skvělý. Obzvláště pokud jde o klasický černý text.
Bezokrajový tisk
Při tisku kvalitních fotografií jistě oceníte, že tiskárna Canon PIXMA G3411 podporuje bezokrajový tisk. Díky tomu vytisknete například fotografie o rozměru 10 × 15 cm za přibližně 60 sekund.
Zadní podavač papíru
Tiskárna Canon PIXMA G3411 je překvapivě malá. Podporuje i možnost vložení papíru ze zadní pozice. Díky tomu vám nebude překážet ani ve sdílených kancelářích.
Kreativní tisk podpoří vaše podnikání
Snadno tiskněte fotografie novými a kreativními způsoby pomocí fotografického softwaru My Image Garden, který nabízí funkci rozpoznání obličeje, takže můžete bez problémů prohledat všechny své fotografie v počítači.
Vytiskněte až 12 000 stran
K tiskárně Canon PIXMA G3411 dostanete zdarma černou náhradní náplň. Vytisknete tak až 12 000 stran.
Technické...

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 4549292126068.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Canon, Tisk, kopírování, skenování a faxování Canon, Tiskárny, kopírky a faxy Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon PIXMA G3411 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, tisk, kopírování, skenování a faxování sleva, tiskárny, kopírky a faxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon PIXMA G3411
Právě si prohlížíte...

3429,- Kč