Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C

Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C
Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C
Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C
Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C .

Detailní informace

Termostaty řady TH 160 jsou tepelně závislé jednopólové spínače, založené na principu nestejné teplotní dilatace dvou různých kovů. Jsou určeny pro spínání elektrických obvodů, ale nikoliv jako hlavní spínače. Základem termostatů je spolehlivý mechanický systém, který nemá žádnou vlastní spotřebu energie. Termostaty se vyzna­čují vysokou odolností proti mechanickému poškození a nízkými náklady na provoz a údržbu.   Popis: Termostaty se skládají ze dvou hlavních částí: teplotního čidla a spínací hlavice. Dilatační změny čidla se přenášejí prostř...ednictvím páky na spínač. Svorky jsou šroubové s možností připojení vodičů s max. průřezem 4 mm. K ochranné svorce musí být připojen ochranný vodič. Standardní provedení je opatřeno krytem svorek pro zabránění náhodného dotyku. Při montáži je nutno chránit stonek i hlavici před nárazy a dále je třeba zabránit deformacím stonku.   Nastavení teploty: Regulačním knoflíkem. Teplotu lze u uživatele přestavit v rámci jmenovitého rozsahu.   Technické údaje: Přesnost nastavení: ±10 % z nejvyšší hodnoty jmenovité vypínací teploty nastavené na termostatu Průměr stonku: 8 mm Max. teplota spínací hlavice: 120 °C Krytí: IP 00 Životnost: 10 000 cyklů Jmenovité napětí: 250V AC Jmenovitý proud: 15A Regulační rozsah: 20-80 °C Diference spín. teploty: 2-8 K Délka stonku (+/- 3mm): 315mm Délka termostatu (+/- 3mm): 388 mm Počet svorek: 3 Provedení: přepínací

Produkt je výrobek značky Apator Metra.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Apator Metra, Topení, větrání a klimatizace Apator Metra, Ovladače topení, větrání a klimatizace Apator Metra, Termostaty Apator Metra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 350 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Apator Metra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Apator Metra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Termostat stonkový APATOR Metra TH 160.2 20-80°C
Právě si prohlížíte...

706,- Kč