Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla

Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla
Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla
Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla
Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla .

Detailní informace

Pořiďte si programovatelný univerzální termostat Fenix FTF, který snímá teplotu prostoru i podlahy. Termostat můžete snadno ovládat prostřednictvím barevného dotykového displeje, menu termostatu Fenix je navíc k dispozici i v češtině. Umožňuje využívat PWM regulaci i pevnou teplotní diferenci. Týdenní program nabízí 4 přednastavené programy a 3 uživatelské (až 10 teplotních změn denně). Dotykový termostat Fenix FTF nabízí režim dovolené, ručního ovládání, protimrazové ochrany nebo úplného vypnutí. Rozsah měření je 5 °C až 35 °C. Dotykový disple...j lze uzamknout. Termostat umožňuje počítání provozních hodin, funkci otevřené okno i možnost kalibrace čidel. Spínací kontakt je 16 A a stupeň krytí IP20. Barevný displej je vybaven spořičem (ve dne po 1 minutě poklesne intenzita podsvícení na 25 %, v noci navíc po 5 min zhasne úplně). Součástí balení je záložní baterie a podlahová sonda 3 metry. Podívejte se i na další termostaty s dotykovou obrazovkou. Vybírat můžete také z obdobných výrobků značek Elektrobock, ABB, Schneider, Elko EP nebo Legrand. Prostorovými termostaty můžete efektivně regulovat například podlahové vytápění, elektrické přímotopy či akumulační kamna. O firmě Fenix Obchodní skupina Fenix vznikla v roce 1990 jako jedna z prvních soukromých společností v České republice. V současné době je holding tvořen jedenácti obchodními společnostmi a je jedním z největších evropských výrobců plošných elektrických topných systémů – své produkty vyváží již do více než 60 zemí ležících na 4 světových kontinentech. V našem sortimentu najdete především široký výběr elektrických přímotopů a elektrických topných kabelů Fenix. Podívejte se na kompletní seznam výrobků firmy Fenix, které prodává náš e-shop.

Produkt je výrobek značky Fenix ,distribuovaný s EAN kódem 8590875021528.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Fenix, Topení, větrání a klimatizace Fenix, Ovladače topení, větrání a klimatizace Fenix, Termostaty Fenix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 340 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fenix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fenix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Termostat dotykový Fenix TFT dvě čidla
Právě si prohlížíte...

2231,- Kč