Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem

Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem
Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem
Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem
Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem .

Detailní informace

Šetřete náklady na topení a regulujte topnou techniku za pomoci ověřeného termostatu Auraton Tucana, který je vybavený 10 programy nastavení. Tento pokojový termostat pracuje se třemi teplotami – komfortní, úsporná a protizámrazová, případně využijte manuální režim s možností nastavení další teploty nezávislé na programu. Zkuste také režim dovolené, či manuální režim od 1 hod – do 99 dní. Mimo topnou sezonu se prostorový termostat vypne a funguje pouze jako teploměr. Digitální termostat Auraton Tucana snímá teplotu elektronicky a reguluje ji v ...rozsahu 4°C – 30°C. Přesnost teploty je 0,2°C - 0,4°C. Pokojový termostat je nabíjen 2 x AA bateriemi. Lze u něj nastavit denní i týdenní programy. Displej je digitální, vybírat můžete ze tří barev podsvícení. Podívejte se i na další kvalitní termostaty Auraton a další programovatelné termostaty v naší nabídce. Vybírat můžete také z obdobných výrobků značek ABB, Elektrobock, Elko EP, Legrand či Schneider. Termostaty můžete efektivně regulovat například podlahové vytápění, elektrické konvektory či akumulační kamna. Nezapomeňte si do termostatu pořídit kvalitní tužkové AA baterie. O firmě Auraton Auraton je lídrem v oblasti termostatů ve střední a východní Evropy. Laboratoře, výzkumné centrum i výrobní linky se nacházejí v Polsku, firma je ale přítomná ve více než 120 zemích včetně České republiky. Na našem e-shopu vybírejte z kvalitních pokojových termostatů Auraton.

Produkt je výrobek značky Auraton ,distribuovaný s EAN kódem 5907634882093.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Auraton, Topení, větrání a klimatizace Auraton, Ovladače topení, větrání a klimatizace Auraton, Termostaty Auraton.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 339 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Auraton a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Auraton najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Termostat AURATON Tucana 2025 elektronický s týdenním programem
Právě si prohlížíte...

1101,- Kč