Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokojový termostat REGO 972 02

Pokojový termostat REGO 972 02
Pokojový termostat REGO 972 02
Pokojový termostat REGO 972 02
Pokojový termostat REGO 972 02

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokojový termostat REGO 972 02 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Pokojový termostat REGO 972 02 .

Detailní informace

Kupte si prostorový termostat 972 02 určený pro regulaci dvourychlostních vybíjecích ventilátorů akumulačních kamen. Ovládáte jej snadno pomocí regulačního kotouče pro nastavení požadované teploty a dvou spínačů. Spínačem 0/1 zapnete (dle nastavení termostatu) a trvale vypnete spotřebiče a spínač I/II pro volbu rychlosti otáčení motorku. Pokojový termostat Rego reguluje teplotu v rozsahu 5°C – 30°C a má citlivost 1,5°C. Spínání je jednopólové a mžikové. Stupeň odrušení je RO2 a krytí IP30. Prostorový termostat je určený k montáži na stěnu, má p...okojové čidlo a rozměry 102 mm x 82 mm x 33 mm. Podívejte se i na další kvalitní termostaty Rego, případně se inspirujte programovatelnými digitálními termostaty v naší nabídce. Prostorový termostat Rego se používá k regulaci akumulačních kamen. Vybírat můžete také z pokojových termostatů značek ABB, Elektrobock, Elko EP, Legrand či Schneider. Podívejte se na naši kompletní nabídku elektrického topení. O firmě Rego Brněnská společnost Rego působí na českém trhu od roku 1991. Soustředí se na služby v oblasti měření a regulace a úspory energie. Na našem e-shopu najdete termostaty Rego.

Produkt je výrobek značky Rego ,distribuovaný s EAN kódem 8590708972027.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Rego, Topení, větrání a klimatizace Rego, Ovladače topení, větrání a klimatizace Rego, Termostaty Rego.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 152 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokojový termostat REGO 972 02 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rego a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rego najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokojový termostat REGO 972 02
Právě si prohlížíte...

658,- Kč