Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokojový termostat EMOS P5604

Pokojový termostat EMOS P5604
Pokojový termostat EMOS P5604
Pokojový termostat EMOS P5604
Pokojový termostat EMOS P5604

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokojový termostat EMOS P5604 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Pokojový termostat EMOS P5604 .

Detailní informace

Pořiďte si pokojový termostat Emos s jednoduchým, intuitivním ovládáním pomocí otočného knoflíku. Pečlivým manuálním nastavením teploty výrazně ušetříte náklady na vytápění. Prostorový termostat je určený k montáži na stěnu. Termostat Emos P5604 snímá teplotu pokojovým čidlem a reguluje ji manuálně otočením knoflíku v rozsahu 5°C – 35°C. Nastavitelný rozptyl teploty dosahuje 0,2°C a termostat má také ochranu proti zamrznutí. Výrobek je bílý a má rozměry 30 mm x 120 mm x 77 mm. Stupeň krytí je IP20 a jmenovitý proud 6 A. Součástí balení jsou dvě... 1,5 V AAA baterie. Podívejte se i na další kvalitní prostorové termostaty Emos s jednouchým ovládáním nebo se inspirujte kvalitními programovatelnými termostaty v naší nabídce. Vybírat můžete také z obdobných výrobků značek ABB, Elektrobock, Elko EP, Legrand či Schneider. Termostaty můžete efektivně regulovat například podlahové vytápění, elektrické konvektory či akumulační kamna. Nezapomeňte si do termostatu pořídit náhradní kvalitní tužkové AAA baterie. O firmě Emos Česká společnost EMOS vznikla v roce 1991 v Přerově. Od té doby se z ní stala moderní obchodní firma, která dorostla až do podoby koncernu se čtyřmi zahraničními pobočkami. Na e-shopu E1.cz můžete zakoupit například součástky pro AV a TV techniku EMOS, měřicí přístroje, zásuvky a zástrčky, akumulátory či různé druhy kabelů. Podívejte se na kompletní sortiment EMOS, který nabízíme.

Produkt je výrobek značky Emos ,distribuovaný s EAN kódem 8592920064030.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Emos, Topení, větrání a klimatizace Emos, Ovladače topení, větrání a klimatizace Emos, Termostaty Emos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 210 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokojový termostat EMOS P5604 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokojový termostat EMOS P5604
Právě si prohlížíte...

854,- Kč