Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pokojový termostat DEVIreg Smart Wifi 140F1140

Pokojový termostat DEVIreg Smart Wifi 140F1140

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pokojový termostat DEVIreg Smart Wifi 140F1140 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Pokojový termostat DEVIreg Smart Wifi 140F1140 .

Detailní informace

Digitální dotykový termostat pro maximální efektivitu a úsporu energií s ovládáním přes Wifi. Designové vlastnosti Jednoduché a intuitivní ovládání dotykového displeje Elegantní, stylový design pro všechny rámečky s otvorem 55 x 55 Nejinteligentnější, nejlépe vypadající regulátor na trhu Neomezené ovládání pomocí aplikace DEVIsmart™ App Pomocí aplikace DEVIsmart™ App mohou uživatelé ovládat kolik termostatů a míst chtějí. To znamená, že jedna aplikace umožňuje snadný přístup k bytu, různým místnostem v domě i k chatě. Diskrétní a nadčasový desi...gn s nádechem budoucnosti Navrhli jsme nový termostat DEVIreg™ Smart tak, aby dobře ladil i s těmi nejdesignovějšími interiéry. Diskrétní a nadčasový design hranatého dotykového displeje, odvozený od klasického průmyslového designu, činí z DEVIreg™ Smart čisté a minimalistické zařízení. Provozní funkce Regulace vytápění odkudkoli, kdykoli Jeden termostat DEVIreg™ Smart lze spárovat až s 10 mobilními zařízeními pomocí aplikace DEVIsmart™ App Pomocí jediné aplikace DEVIsmart™ App lze ovládat libovolný počet míst a termostatů DEVIreg™ Smart Dokáže komunikovat se dvěma mobilními zařízeními současně   DEVIreg™ Smart je kompatibilní s následujícími snímači: NTC 6,8 k? při 25 °C NTC 10 k? při 25 °C NTC 12 k? při 25 °C NTC 15 kΩ při 25 °C (standardní) NTC 33 k? při 25 °C NTC 47 k? při 25 °C

Produkt je výrobek značky Devi ,distribuovaný s EAN kódem 5703466239629.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Devi, Topení, větrání a klimatizace Devi, Ovladače topení, větrání a klimatizace Devi, Termostaty Devi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 275 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokojový termostat DEVIreg Smart Wifi 140F1140 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Devi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Devi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokojový termostat DEVIreg Smart Wifi 140F1140
Právě si prohlížíte...

6633,- Kč