Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10

Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10
Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10
Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10
Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10 .

Detailní informace

Kupte si manuální pokojový termostat Tybox 10 značky Delta Dore za bezkonkurenčně nízkou cenu. Termostatem v univerzální bílé barvě můžete snadno regulovat teplotu pomocí otočného knoflíku a zvolený rozsah teplot jednoduše uzamknete. Prostorový termostat je vhodný k montáži na stěnu. Termostat Tybox 10 s manuálním ovládáním reguluje teplotu v rozsahu 10 °C - 30 °C. Teplotu snímá pomocí pokojového čidla a je třívvodičový. Rozměry pokojového termostatu činí 82 mm x 75 mm x 32 mm. Stupeň krytí je IP20 a jmenovitý proud 10 A a spínací rozdíl 1 K.  ... Podívejte se i na další kvalitní termostaty Delta Dore a zvažte také koupi programovatelného termostatu v naší nabídce. Vybírat můžete také z obdobných výrobků značek ABB, Auraton, Elektrobock, Elko EP, Legrand či Schneider. Termostaty můžete efektivně regulovat například podlahové vytápění, elektrické konvektory či akumulační kamna. O značce Delta Dore Delta Dore je francouzský výrobce regulačních a programovacích přístrojů pro elektrické vytápění. Na e-shopu E1.cz vybírejte z digitálních a manuálních termostatů Delta Dore.

Produkt je výrobek značky Delta Dore ,distribuovaný s EAN kódem 3513140530384.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Delta Dore, Topení, větrání a klimatizace Delta Dore, Ovladače topení, větrání a klimatizace Delta Dore, Termostaty Delta Dore.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 137 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delta Dore a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delta Dore najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Manuální termostat DELTA DORE Tybox 10
Právě si prohlížíte...

414,- Kč