Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Legrand Valena Life týdenní termostat RGTT1B

Legrand Valena Life týdenní termostat RGTT1B

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Legrand Valena Life týdenní termostat RGTT1B z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Legrand Valena Life týdenní termostat RGTT1B .

Detailní informace

Vsaďte na týdenní termostat RGTT1B v bílém odstínu z řady Legrand Valena Life, která je rozšířením oblíbené řady Legrand Valena. Jmenovité napětí vypínače činí 250 V, jmenovitý proud 10 A a je určen pro stupeň krytí IP24. Termostat má regulaci 0 - 40°C. Stupeň citlivosti regulace se rovná ± 0,5 °C. Spínaná zátěž při 230 VA: -6A odporová zátěž. Hloubka instalační krabice je třeba min. 50 mm. Šířka a výška termostatu se rovná 75 mm. Hloubka/výška činí 47 mm. Rámeček je třeba pořídit zvlášť. Doplňte spínač kupříkladu rámečkem Valena Life. Vyberte ...si z oblíbené řadu Valena Life na našem e-shopu, kterou pořídíte nejen v klasické bílé, béžové a černé, ale i v oblíbených dekorech dřeva či nerezu. Kromě zásuvek Valena Life nabízíme i vypínače Valena Life nebo praktické stmívače Valena Life. Nabízíme další řady zásuvek a vypínačů jako je například předchůdce Valeny Life – oblíbená řada Legrand Valena, designová Legrand Céliane, univerzální Legrand Niloe či venkovní řada Plexo IP55. Vybírejte ze všech zásuvek a vypínačů v našem sortimentu. Design, funkci a jednoduchou instalaci – to je řada Legrand Valena Life, která znásobuje modernizaci oblíbené řady Legrand Valena a představuje aktuální trendy, jež se hodí pro každou domácnost. O výrobci Legrand Francouzský výrobce Legrand je významný specialista v oblasti elektromateriálu, který spojuje kvalitu a efektivitu s designem. Důkazem budiž oblíbená kolekce zásuvek a vypínačů Legrand Valena, která byla modernizována inovativní řadou Legrand Valena Life. Nároční klienti vyhledávají řadu Legrand Niloe, milovníky jedinečného designu zaujme série Legrand Celiane

Produkt je výrobek značky Legrand ,distribuovaný s EAN kódem 3245060007157.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Legrand, Topení, větrání a klimatizace Legrand, Ovladače topení, větrání a klimatizace Legrand, Termostaty Legrand.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 160 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Legrand Valena Life týdenní termostat RGTT1B a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Legrand a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Legrand najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Legrand Valena Life týdenní termostat RGTT1B
Právě si prohlížíte...

5387,- Kč