Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13

Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13
Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13
Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13
Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13 .

Detailní informace

Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13 S termostatickou hlavicí dokážete uspořit nemalé výdaje za vytápění vašeho bytu či domu. Hlavice jsou v dnešní době nezbytnou součástí každé domácnosti a se svými chytrými funkcemi se opravdu vyplatí. Přehledný displej zajistí, že nastavení a ovládání hlavice bude hračka a zvládne to naprosto každý. Můžete si nastavit až dvě teploty na každý den v týdnu, což vám zajistí velké možnosti. Uzavře se při náhlém poklesu teploty Velice užitečnou funkcí je automatické uzavření ventilu, když hlavice zazna...mená rychlý pokles teploty, třeba když otevřete okno, zbytečně tak nebude vytápět místnost, když by stejně veškeré teplo utíkalo ven. Výhodou jsou i kompaktní rozměry hlavice, takže se nemusíte bát, že by vám příliš překážela, při automatické regulaci teploty ji téměř neuslyšíte a dokonce disponuje i ochranou před usazením vodního kamene.

Produkt je výrobek značky Elektrobock ,distribuovaný s EAN kódem 8594012221628.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Elektrobock, Topení, větrání a klimatizace Elektrobock, Ovladače topení, větrání a klimatizace Elektrobock, Termostaty Elektrobock.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Elektrobock a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Elektrobock najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Digitální termostatická hlavice Elektrobock HD13
Právě si prohlížíte...

540,- Kč