Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chytrý termostat BTicino Eliot X8000

Chytrý termostat BTicino Eliot X8000
Chytrý termostat BTicino Eliot X8000
Chytrý termostat BTicino Eliot X8000
Chytrý termostat BTicino Eliot X8000

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý termostat BTicino Eliot X8000 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Chytrý termostat BTicino Eliot X8000 .

Detailní informace

  SMARTHER Wi-Fi TERMOSTAT lze ovládat pouhým dotykem na čelním dotykovém rozhraní a lze jej instalovat do běžných instalačních krabic. Přístroj je vhodný pro všechny typy vytápění s výjimkou elektrických podlahových rohoží.   Při ovládání vytápění prostřednictvím dotykové plochy máte následující možnosti: •             Ponechat řízení vytápění na přednastaveném programu. •             Použít funkci BOOST a nezávisle na programu tak SMARTHER Wi-Fi TERMOSTAT zapnout. •             Nastavit a kontrolovat teplotu manuálně. •             Tvorbu lib...ovolného počtu programů (týdenních nebo denních). •             Měnit požadovanou teplotu nezávisle na aktuálním programu na stanovenou dobu. •             Vzdálené ovládání více instalací (domů) z nichž každá obsahuje až 4 SMARTHER Wi-Fi TERMOSTATY. •             Ovládání instalací z více smartphonů.                     

Produkt je výrobek značky Bticino ,distribuovaný s EAN kódem 8005543576397.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Bticino, Topení, větrání a klimatizace Bticino, Ovladače topení, větrání a klimatizace Bticino, Termostaty Bticino.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 228 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý termostat BTicino Eliot X8000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bticino a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bticino najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý termostat BTicino Eliot X8000
Právě si prohlížíte...

4614,- Kč