Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012

Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012
Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012
Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012
Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012 z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ovladače topení, větrání a klimatizace, termostaty, se slevou kupte přes Chci.cz.

E1Získejte tento produkt se slevou z obchodu E1 a budete spokojení s dodaným Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012 .

Detailní informace

Bezdrátový termostat renomované značky Elektrobock si zamilujete pro jeho kvalitní a  jednoduché provedení. Vlastnosti bezdrátového termostatu BPT012: Díky jednoduchému ovládacímu prvku a spolehlivé obousměrné komunikaci je BPT012 tou nejlepší náhradou klasického bimetalového termostatu. Vyšší komfort ovládání, moderní design a montáž bez sekání zdí a tažení vodičů jsou další přednosti, které Vás přesvědčí o modernizaci regulace Vašeho topného systému.   TECHNICKÉ PARAMETRY Příjimač Napájení 230 V/ 50 Hz Max.spínaný proud 16A Spínací prvek relé... Dosah 35 m (v zástavbě) Pracovní teplota 0°C až +40°C Vysílač Napájení 2 x 1,5 V alkal. AA Typ komunikace OBOUSMĚRNÁ Frekvence 433,92 MHz Vf výkon < 10 mW Hystereze 0,4°C Rozsah nastav. teplot +11°C až +29°C Nastavení teplot po 1°C (od 11°C) Přesnost měření ±1°C Životnost baterie až 5 let podle typu baterie Stupeň krytí IP20 Pracovní teplota 0°C až +40°C   Dosah sestavy může být až 35 m v rámci dvou patra, maximálně však přes dvě zdi. Na volné ploše může dosáhnout až 200m. Podívejte se i na další termostaty Electrobock a ostatní termostaty z naší nabídky.

Produkt je výrobek značky Elektrobock ,distribuovaný s EAN kódem 8594012225084.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Elektrobock, Topení, větrání a klimatizace Elektrobock, Ovladače topení, větrání a klimatizace Elektrobock, Termostaty Elektrobock.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 384 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012 a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ovladače topení, větrání a klimatizace sleva, termostaty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Elektrobock a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Elektrobock najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bezdrátový termostat ELEKTROBOCK BT012
Právě si prohlížíte...

1190,- Kč