Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SKIP HOP Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Mopslík 325 ml, 12m+

SKIP HOP Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Mopslík 325 ml, 12m+

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SKIP HOP Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Mopslík 325 ml, 12m+ z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, termosky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným SKIP HOP Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Mopslík 325 ml, 12m+ .

Detailní informace

Tato krásná termoska z nerezové oceli s potiskem udrží dětskou porci teplou či studenou. Součástí je praktická vidlička (lžička+vidlička v jednom), kterou lze zavěsit do držátka. Držátko je možné využít i k uložení jiného dětského příboru (obdobného rozměru). Termoska uchová připravený pokrm: teplý až po dobu 7 hodin / a studený až po dobu 5 hodin v závislosti na teplotě připravovaného pokrmu a na venkovní teplotě. Pro lepší výsledek, připravovaný pokrm předehřejte/ochlaď­te v teplé/studené vodě po dobu 5ti minut před vložením do termosky. Vlas...tnosti: objem 325ml bez BPA, bez PVC bez ftalátů termoska je z nerezavějící oceli praktické držadlo na lžičku/vidličku teplý pokrm vydrží až 7 hodin studený pokrm vydrží až 5 hodin možnost sladit s širokou nabídkou produktů značky Skip Hop z kolekce Zoo jako jsou například nerezové láhve s brčkem, nádoby na sušenky až po batůžek do školky. ve srovnání s konkurencí je součástí balení vidlička / lžička s držákem a moderním dětským motivem. unikátní design, který si dítě oblíbí a bude více motivované papat z oblíbené termosky na jídlo značky Skip Hop výrobek splňuje evropské standardy ASTM & EN14372 Rozměry produktu: 9,4 cm x 8,8 cm

Produkt je výrobek značky Skip Hop ,distribuovaný s EAN kódem 194135556027.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Skip Hop, Kuchyně a jídelny Skip Hop, Přeprava potravin a nápojů Skip Hop, Termosky Skip Hop.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Termoska I-Rose

Ružová / 18 / 10 nerezové oceli / Berlinger haus
258,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

SKIP HOP Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Mopslík 325 ml, 12m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, termosky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skip Hop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skip Hop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SKIP HOP Zoo Termoska na jídlo se lžičko/vidličkou Mopslík 325 ml, 12m+
Právě si prohlížíte...

599,- Kč