CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml

CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml
CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml
CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml
CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml
549 549 2251
549,- Kč

Původní cena: 549,- Kč


Hodnocení:


CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml z kategorie děti a kojenci, přebalování, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml .

Detailní informace

Perfektní řešení pro zdravé jídlo pro děti mimo domov – ideální na piknik. Jídlo udrží svou teplotu až po dobu sedmi hodin. Termoska je z kolekce EXOTIC ANIMALS, jde tedy jednoduše kombinovat s ostatními produkty z této kolekce. Objem 300 ml. Praktická a barevná termoska na jídlo canpol babies je perfektním řešením pro uchování teplého zdravého jídla pro děti mimo domov. Termoska je vyrobená z nerezové oceli. Má ideální kapacitu pro dětskou stravu a udržuje stálou teplotu jídla po dobu několika hodin. Můžete v ní skladovat teplé i studené pokrm...y. Udrží pokrmy teplé až 5 hodin a studené až 7 hodin. Díky tomu můžete vzít s sebou na procházku oblíbenou teplou polévku vašeho dítěte nebo mít jistotu, že se svačiny na letní piknik nezkazí na sluníčku. Termoska má široké hrdlo, což usnadňuje manipulaci s jídlem. Snadno se udržuje v čistotě, stačí odšroubovat uzávěr a omýt pod tekoucí vodou s použitím jemného mycího prostředku pro děti. Použitá ocel je zcela bezpečná ve styku s potravinami, neabsorbuje pachy ani chutě, nereaguje s potravinářskými látkami a neobsahuje BPA. Spolehlivé těsnění zajišťuje utěsnění termosky bez ohledu na to, co do ní vložíte. Termoska s veselým vzorem je součástí kolekce EXOTIC ANIMALS – podívejte se na další produkty z této kolekce a vytvořte pro své miminko krásnou jídelní soupravu. Vlastnosti: Termoska je určena dětem starším 12-ti měsíců. Perfektní řešení pro zdravé jídlo pro děti mimo domov. Má široký otvor, který usnadňuje plnění dózy na potraviny, její vyprázdnění a následné důkladné umytí. Izolovaná dóza na potraviny udržuje požadovanou teplotu jídla – jídlo připravené doma si svou teplotu udrží několik hodin. Víko je navíc zajištěno silikonovým těsněním, které zajišťuje vzduchotěsnost a těsnost izolované dózy na potraviny. Snadno se udržuje v čistotě, stačí odšroubovat uzávěr a omýt pod tekoucí vodou s jemným mycím prostředkem pro děti. Ideální kapacita 300 ml na dětské jídlo. Vyrobeno z vysoce kvalitního nerezu. Milý a veselý design termosky udělá dětem jídlo mnohem příjemnějším.

Produkt je výrobek značky Canpol Babies ,distribuovaný s EAN kódem 5901691860995.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Canpol Babies, Přebalování Canpol Babies.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canpol Babies a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canpol Babies najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

CANPOL BABIES Termoska na jídlo Exotic animals 300 ml
Právě si prohlížíte...

549,- Kč