Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yves Rocher Lotus Flower Sage sprchový gel 400 ml

Yves Rocher Lotus Flower Sage sprchový gel 400 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yves Rocher Lotus Flower Sage sprchový gel 400 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, tělová mýdla, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Yves Rocher Lotus Flower Sage sprchový gel 400 ml .

Detailní informace

Yves Rocher Lotus Flower Sage, 400 ml, Sprchové gely pro ženy, Sprchový gel Yves Rocher Lotus Flower Sage je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot pokožku zanechá sametově jemnou a hebkou nemastná textura zajišťuje jemné čištění Složení: obsahuje minimálně 97 % složek přírodního původu Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

Produkt je výrobek značky Yves Rocher ,distribuovaný s EAN kódem 3660005418506.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Yves Rocher, Osobní péče Yves Rocher, Kosmetika Yves Rocher, Koupele a péče o tělo Yves Rocher, Tělová mýdla Yves Rocher.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 400 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

130,- Kč
110,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Yves Rocher Lotus Flower Sage sprchový gel 400 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, tělová mýdla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Yves Rocher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Yves Rocher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yves Rocher Lotus Flower Sage sprchový gel 400 ml
Právě si prohlížíte...

149,- Kč