Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vis Plantis Gift of Nature jemný sprchový gel pro citlivou pokožku 300 ml

Vis Plantis Gift of Nature jemný sprchový gel pro citlivou pokožku 300 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vis Plantis Gift of Nature jemný sprchový gel pro citlivou pokožku 300 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, tělová mýdla, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Vis Plantis Gift of Nature jemný sprchový gel pro citlivou pokožku 300 ml .

Detailní informace

Vis Plantis Gift of Nature, 300 ml, Sprchové gely pro ženy, Sprchový gel Vis Plantis Gift of Nature je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: myje pokožku a zbavuje nečistot zvláčňuje a zvyšuje elasticitu pokožky vyživuje a pečuje o pokožku navrací pokožce komfortní pocit Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 95 % složek přírodního původu Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.... Vhodné pro každodenní použití.

Produkt je výrobek značky Vis Plantis ,distribuovaný s EAN kódem 5907618130516.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Vis Plantis, Osobní péče Vis Plantis, Kosmetika Vis Plantis, Koupele a péče o tělo Vis Plantis, Tělová mýdla Vis Plantis.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 300 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

130,- Kč
110,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vis Plantis Gift of Nature jemný sprchový gel pro citlivou pokožku 300 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, tělová mýdla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vis Plantis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vis Plantis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vis Plantis Gift of Nature jemný sprchový gel pro citlivou pokožku 300 ml
Právě si prohlížíte...

89,- Kč