Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada - 14% sleva

-14%
Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, tělová mýdla, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada .

Zlevněné zboží

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger, , Kosmetické sady pro ženy, Udělejte radost sobě nebo svým blízkým perfektním kosmetickým setem Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger. Sada obsahuje: Refreshment sprchový gel 30 ml Feeling Fresh tělový peeling 30 ml Finding Balance Finding Balance tělové mléko 30 ml Mind Your Hands krém na ruce 30 ml Vlastnosti: zanechává pokožku jemnou a vláčnou skvěle se hodí jako dárek

Produkt je výrobek značky Souletto ,distribuovaný s EAN kódem 8059300535202.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Souletto, Osobní péče Souletto, Kosmetika Souletto, Koupele a péče o tělo Souletto, Tělová mýdla Souletto.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, tělová mýdla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Souletto a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Souletto najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Souletto Home Spa Discovery Set Peppermint & Ginger dárková sada
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

468,- Kč