Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

A-Derma Xeraconfort čisticí krém pro velmi suchou pokožku 400 ml

A-Derma Xeraconfort čisticí krém pro velmi suchou pokožku 400 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


A-Derma Xeraconfort čisticí krém pro velmi suchou pokožku 400 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, tělová mýdla, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným A-Derma Xeraconfort čisticí krém pro velmi suchou pokožku 400 ml .

Detailní informace

A-Derma Xeraconfort, 400 ml, Koupání dětí pro ženy, Sprchový krém A-Derma Xeraconfort bude hýčkat pokožku vašeho těla a dodá jí při mytí potřebnou hydrataci a výživu. Vlastnosti: šetrně čistí pokožku od nečistot napravuje suchou pokožku dodává pokožce výživu Složení: obsahuje minimálně 93 % složek přírodního původu Jak používat: Aplikujte při sprchování či koupeli. Naneste na pokožku celého těla a poté opláchněte teplou vodou.

Produkt je výrobek značky A-derma ,distribuovaný s EAN kódem 3282770202779.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása A-derma, Osobní péče A-derma, Kosmetika A-derma, Koupele a péče o tělo A-derma, Tělová mýdla A-derma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 400 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

130,- Kč
110,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

A-Derma Xeraconfort čisticí krém pro velmi suchou pokožku 400 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, tělová mýdla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce A-derma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku A-derma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

A-Derma Xeraconfort čisticí krém pro velmi suchou pokožku 400 ml
Právě si prohlížíte...

359,- Kč