Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

A-Derma Hydra-Protective extra jemný sprchový gel pro celou rodinu 500 ml - 6% sleva

-6%
A-Derma Hydra-Protective extra jemný sprchový gel pro celou rodinu 500 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


A-Derma Hydra-Protective extra jemný sprchový gel pro celou rodinu 500 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, koupele a péče o tělo, tělová mýdla, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným A-Derma Hydra-Protective extra jemný sprchový gel pro celou rodinu 500 ml .

Zlevněné zboží

A-Derma Hydra-Protective, 500 ml, Dětské šampony pro ženy, Sprchový gel A-Derma Hydra-Protective je nezbytnou součástí každodenní hygieny. Jemně, ale šetrně čistí pokožku celého těla a dodává jí potřebnou hydrataci. Vlastnosti: poskytuje péči vlasům i pokožce zvláčňuje pokožku ideální pro vlasy, tělo a také pleť je šetrný k dětské pokožce intenzivně hydratuje varianta přípravku 2 v 1 je praktická i na cesty Složení: obsahuje minimálně 93 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste na vlhké vlasy i pokožku celého těla, jemně napěňte, promas...írujte a poté důkladně smyjte.

Produkt je výrobek značky A-derma ,distribuovaný s EAN kódem 3282770145908.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása A-derma, Osobní péče A-derma, Kosmetika A-derma, Koupele a péče o tělo A-derma, Tělová mýdla A-derma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 500 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

130,- Kč
110,- Kč
Detail
3 890,- Kč
2 649,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

A-Derma Hydra-Protective extra jemný sprchový gel pro celou rodinu 500 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, koupele a péče o tělo sleva, tělová mýdla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce A-derma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku A-derma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

A-Derma Hydra-Protective extra jemný sprchový gel pro celou rodinu 500 ml
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

395,- Kč