Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smart televize Philips 43PUS8535

Smart televize Philips 43PUS8535
Smart televize Philips 43PUS8535
Smart televize Philips 43PUS8535
Smart televize Philips 43PUS8535

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smart televize Philips 43PUS8535 z kategorie elektronika, video, televize, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Smart televize Philips 43PUS8535 .

Detailní informace

Vše, co hledáte Vynikající kvalita obrazu. Elegantní provedení s pohlcující technologií Ambilight. Skvělý zvuk. Hlasové ovládání Google Assistant a klávesnice QWERTY na zadní straně ovladače. To vše nabízí chytrá televize od značky Philips. Sledování vašich oblíbených seriálů nebylo nikdy zábavnější. Technologie Ambilight Díky této technologii vás filmy i hry ještě více pohltí. Hudba získá svou vlastní světelnou show a obrazovka vám bude připadat větší, než ve skutečnosti je. Inteligentní LED světla na okrajích televizoru vrhají promítané barvy... na zeď a do místnosti v reálném čase. Obraz a zvuk jako v kině Ať už sledujete filmy nebo videa, díky technologii Dolby Videos si vždy budete moci vychutnat vysoký kontrast, skvělý jas a syté barvy. K tomu všemu se můžete těšit na detailní a hloubkový prostorový zvuk jako v kině díky podpoře Dolby Atmos. Obraz tak skvělý jako vaše oblíbené pořady Engine Philips P5 se stará o nejlepší kvalitu obrazu a strojově vylepšuje každý zdroj. Barvy jsou živé, obraz přirozený, kontrast ostrý a pohyb dokonale plynulý. Hlasové ovládání Ovládejte jednoduše televizor Philips pomocí hlasu. Zapněte televizor, změňte kanál nebo si ztlumte osvětlení. Hledání dálkového ovladače skončilo. Podpora technologie HDR10+ Váš televizor Philips získá z videoformátu HDR10+ maximum. Úrovně barev a jasu jsou upravovány snímek od snímku. Reálnější barvy pro reálnější zážitek z filmu.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 8718863023006.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Televize Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smart televize Philips 43PUS8535 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smart televize Philips 43PUS8535
Právě si prohlížíte...

16999,- Kč