Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smart televize Hisense 40A5620F

Smart televize Hisense 40A5620F
Smart televize Hisense 40A5620F
Smart televize Hisense 40A5620F
Smart televize Hisense 40A5620F

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smart televize Hisense 40A5620F z kategorie elektronika, video, televize, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Smart televize Hisense 40A5620F .

Detailní informace

Smart televize Hisense 40A5620F Vychutnejte si sledování vašich oblíbených filmů a seriálů a množství online zábavy na chytrém televizoru Hisense. Chytrý televizor Hisense 40A5620F s úhlopříčkou 40“ (102 cm) vám umožní vychutnat si vaše oblíbené pořady v kvalitním Full HD rozlišení a operační systém VIDAA vám zpřístupní nekonečné hodiny online zábavy v podobě širokého množství aplikací. 40" (102 cm) Úhlopříčka1920x1080Rozlišení 60 Hz FrekvenceDVB T2/C/S2Tuner6 W+6 WReproduktory Vysoké rozlišení Díky Full HD rozlišení (1920 x 1080 px) dokáže tel...evizor Hisense zobrazit ostřejší a čistější obraz než klasické televize, které běžně zobrazují 625 řádků. Vylepšený zvuk Bohatý, silný a čistý zvuk jako z kina si nyní můžete užít i v pohodlí domova. Technologie Dolby Audio spolu s dbx-tv vám přinese dokonale čisté dialogy a zároveň dokáže inteligentně optimalizovat přehrávání zvuku dle typu sledovaného obsahu. Přístup do světa online zábavy Získejte přístup ke stovkám hodin zábavy a poznání díky operačnímu systému VIDAA U2.5. K dispozici budete mít široký výběr zábavných i naučných aplikací, včetně YouTube, VOYO, Netflix, Filmbox Live nebo Stream.cz. USB port Díky integrovanému USB portu snadno do své televize dostanete stažené filmy, uloženou hudbu nebo pořízené fotografie, kterými se chcete pochlubit rodině. Stačí vše zkopírovat z počítače na flash disk a ten jednoduše připojit. HDMI multimédia Pomocí HDMI portu můžete k televizi připojit celou škálu zařízení od DVD přehrávačů až po herní konzole. Televize vám tak poskytne další rozměr zábavy s krásným obrazem. Wi-Fi připojení Mít televizi připojenou k internetu přináší řadu výhod. Máte tak okamžitě po ruce například přehled o počasí nebo aktuální sportovní výsledky. Navíc můžete využít streamovacích služeb, ať už pro filmy, tak pro hudbu.

Produkt je výrobek značky Hisense ,distribuovaný s EAN kódem 6942147458785.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Hisense, Video Hisense, Televize Hisense.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smart televize Hisense 40A5620F a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hisense a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hisense najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Smart televize Hisense 40A5620F
Právě si prohlížíte...

7499,- Kč