Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Meade Instruments StarNavigator NG 90mm Refractor Teleskop

Meade Instruments StarNavigator NG 90mm Refractor Teleskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Meade Instruments StarNavigator NG 90mm Refractor Teleskop z kategorie foto, video a optika, optika, puškohledy, teleskopické dalekohledy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meade Instruments StarNavigator NG 90mm Refractor Teleskop .

Detailní informace

90 mm refraktorový dalekohled StarNavigator NG je počítačový teleskop GoTo za skvělou cenu pro všechny obdivovatele vesmíru a amatérské astronomy. Je vybaven jednoduše ovladatelným, lehkým a přenosným robotickým držákem s počítačovým ovladačem Meade AudioStar. Tato neuvěřitelná technologie zná noční oblohu a můžete ji ihned začít používat. Po zapnutí a krátkém procesu vyrovnán&ia...cute; je váš teleskop připraven vzít vás na prohlídku nejlepších objektů noční oblohy. S 30 000 objektovou databází Audiostars a více než 4 hodinami zvukových prezentací se můžete dozvědět více o objektech, které si prohlížíte. Je to jako mít u sebe profesionálního astronoma! 90 mm refraktorový teleskop StarNavigator NG obsahuje lehký hliníkový rám, pokročilou elektroniku, vnitřní hodiny, externí napájecí konektor a hliníkový stativ s nastavitelnou výškou, který umožňuje pohodlné sledování ze sedu nebo stojící polohy. Napájené 8 bateriemi AA (nejsou v balení) nebo externím napájením (není součástí soupravy), za jednu noc uvidíte více objektů! Jedná se o dynamický nástroj, který vám určitě pomůže dohlédnout za hvězdy. S 90 mm refrakčním teleskopem StarNavigator NG můžete najít velké množství úžasných nebeských objektů bez speciálních schopností navigace po tmavé noční obloze. Přenosný robotický držák s počítačovým ovladačem AudioStar udělá vše za vás! Typ aktivity: Astronómie Typ: Teleskop Typ: Refractor Telescope Maximální ohnisková vzdálenost: 900 mm Zvětšení: 35x Zvětšení: 100x Hledáček: Red Dot Průměr objektivu: 90 mm Typ baterie: AA Provoz na baterie: Ano Země původu: Čína Hmotnost: 6,2 kg Barva: Modrá Balení obsahuje: Stativ Balení obsahuje: Okulár Balení obsahuje: Red Dot hledáček Balení obsahuje: Kompas Balení obsahuje: Software Balení obsahuje: Ovladač

Produkt je výrobek značky Meade Instruments ,distribuovaný s EAN kódem 0643824208582.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Meade Instruments, Optika Meade Instruments, Puškohledy Meade Instruments, Teleskopické dalekohledy Meade Instruments.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Meade Instruments StarNavigator NG 90mm Refractor Teleskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, puškohledy sleva, teleskopické dalekohledy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meade Instruments a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meade Instruments najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meade Instruments StarNavigator NG 90mm Refractor Teleskop
Právě si prohlížíte...

11690,- Kč