Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Meade Instruments EclipseView 82 mm Teleskop

Meade Instruments EclipseView 82 mm Teleskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Meade Instruments EclipseView 82 mm Teleskop z kategorie foto, video a optika, optika, puškohledy, teleskopické dalekohledy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meade Instruments EclipseView 82 mm Teleskop .

Detailní informace

Refrakční teleskop Vám umožní pozorovat objekty přes den i v noci. Teleskop je vybaven 82 mm clonou, 3,2 " systémem zaostrania a hliníkovým stativem. Prostřednictvím tohoto teleskopu můžete pozorovat slunce či sledovat noční oblohu, včetně měsíce a planet.
Součástí balení teleskopu jsou dva okuláry 26 mm a 9 mm pro menší a větší přiblížení. Balení také obsahuje 2x Barlow objektiv na zdvojn&aacut...e;sobení zvětšovací síly okulárů. O snadné použití se postarají 360 ° otočný držák a jednoduchý design se systémem point-and-look. Země původu: Čína Barva: Bílá Barva: Žlutá Průměr objektivu: 82 mm Maximální ohnisková vzdálenost: 300 mm Hmotnost: 3800 g Typ aktivity: Astronómie Typ: Refractor Telescope

Produkt je výrobek značky Meade Instruments ,distribuovaný s EAN kódem 0709942998443.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Meade Instruments, Optika Meade Instruments, Puškohledy Meade Instruments, Teleskopické dalekohledy Meade Instruments.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Meade Instruments EclipseView 82 mm Teleskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, puškohledy sleva, teleskopické dalekohledy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meade Instruments a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meade Instruments najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meade Instruments EclipseView 82 mm Teleskop
Právě si prohlížíte...

4190,- Kč