Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Levenhuk LabZZ D1 Teleskop

Levenhuk LabZZ D1 Teleskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Levenhuk LabZZ D1 Teleskop z kategorie foto, video a optika, optika, puškohledy, teleskopické dalekohledy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Levenhuk LabZZ D1 Teleskop .

Detailní informace

Newtonův teleskop. Model je kompaktní a lehký, dítě si jej tedy bude moci vzít do přírody, do školy nebo na dvorek. Maximální zvětšení je 100x, což umožňuje studovat celou Sluneční soustavu. Teleskop je opatřen antireflexní povrchovou úpravou. Poskytuje ostrý a čistý obraz bez chromatické aberace nebo odlesků. Optický tubus je instalován na stolní montáži typu Dobson, kterou lze otáčet o 360 stupňů a pohybovat nahoru a dolů. Tento typ montáže nevyžaduje žádné speciální dovednosti – mladý astronom ji bude moci bez námahy zvládnout. Apertura: 76 ...mm. Ohnisková vzdálenost: 300 mm. Hmotnost: 1,9 kg. Obsah soupravy: teleskop, okulár H6, 1,25'', okulár H20, 1,25'', barlowova čočka 2х, uživatelská příručka a záruční list. Země původu: Čína Typ: Teleskop

Produkt je výrobek značky Levenhuk ,distribuovaný s EAN kódem 0611901505701.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Levenhuk, Optika Levenhuk, Puškohledy Levenhuk, Teleskopické dalekohledy Levenhuk.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Levenhuk LabZZ D1 Teleskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, puškohledy sleva, teleskopické dalekohledy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Levenhuk a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Levenhuk najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Levenhuk LabZZ D1 Teleskop
Právě si prohlížíte...

1790,- Kč