Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Discovery Sky T76 Teleskop

Discovery Sky T76 Teleskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Discovery Sky T76 Teleskop z kategorie foto, video a optika, optika, puškohledy, teleskopické dalekohledy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Discovery Sky T76 Teleskop .

Detailní informace

Teleskop Discovery Sky T76 je newtonovský reflektor základní úrovně. Jeho sada obsahuje vše, co potřebujete, abyste mohli začít s pozorováním. Tento teleskop bude skvělým dárkem pro člověka, který se o astronomii teprve začíná zajímat: naučit se ovládat teleskop zabere jen pár minut a není třeba nic kupovat samostatně. Součástí soupravy je znalostní kniha o vesmíru. Přístupným způsobem ...prezentuje komplexní aspekty astronomie.Discovery Sky T76 je ideální teleskop pro pozorování Měsíce a planet sluneční soustavy s jejich satelity, jakož i meteorických rojů, komet, mlhovin, galaxií a hvězdokup. Různé ohniskové okuláry a Barlowova čočka vám umožňují používat různá zvětšení při zkoumání vesmíru, aby byl zážitek pro amatérské astronomy lepší. K lokalizaci nebeských objektů se používá klasický optický hledáček.Optická trubice se instaluje na AZ držák. Držák je vybaven mikrošroubem na svislé ose, která umožňuje přesné a plynulé nastavení teleskopu. Je snadné nasměrovat jej na vybraný objekt a nejsou zapotřebí žádné specifické znalosti. Stativ je vyroben z hliníkové slitiny a jeho výška je nastavitelná. Na stativ teleskopu lze nainstalovat držák příslušenství.Vědomostní kniha „Vesmír. Neprázdná prázdnota“ je součástí soupravy. Tato užitečná příručka vysvětluje, jak je navržen teleskop, a popisuje nejznámější astronomické objekty. V této knize naleznete zajímavá fakta a živé ilustrace. Tato kniha je určena pro široký okruh čtenářů a velmi pomůže při osvojování si základů astronomie. Typ: Teleskop Země původu: Čína Typ aktivity: Astronómie Zvětšení: 152x Hledáček: Optická Hledáček: 5x24 Průměr objektivu: 76 mm Maximální ohnisková vzdálenost: 700 mm Clona: f/9,2 Barva: Modrá Barva podle výrobce: Blue Balení obsahuje: Stativ Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Okulár Balení obsahuje: Objektiv Balení obsahuje: Finderscope Provoz na baterie: Ne

Produkt je výrobek značky Discovery ,distribuovaný s EAN kódem 4620137482829.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Discovery, Optika Discovery, Puškohledy Discovery, Teleskopické dalekohledy Discovery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Discovery Sky T76 Teleskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, puškohledy sleva, teleskopické dalekohledy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Discovery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Discovery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Discovery Sky T76 Teleskop
Právě si prohlížíte...

2890,- Kč