Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bresser Junior 60/700 AZ1 Teleskop

Bresser Junior 60/700 AZ1 Teleskop

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser Junior 60/700 AZ1 Teleskop z kategorie foto, video a optika, optika, puškohledy, teleskopické dalekohledy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser Junior 60/700 AZ1 Teleskop .

Detailní informace

Chtěli byste jít na noční procházku a zažít něco z tohoto světa? Díky cloně objektivu 60 mm tento refraktorový dalekohled 60/700 shromažďuje asi o 30 procent více světla než dalekohled s clonou 50 mm. Model 60/700 již umožňuje větší zvětšení - ideální na zkoumání měsíčních kráterů. Dodatečný zaměřovací dalekohled namontovaný na dalekohledu usnadňuje lokalizaci objektů na obloze. S vztyčeným ok...ulárem možná i během dne pozorovat mnoho vzrušujících věcí v okolí. Díky výškově nastavitelnému stativu je možné teleskop uvést do správné výšky pro malé nebo vysoké pozorovatele. Pohodlné sledování zajišťuje dodávané diagonálně zrcadlo.
Oblast použití: V noci můžete objevit měsíce a planety jako Saturn a Jupiter, ale i působivé hvězdné kopy jako Plejády zapůsobí na malých i velkých hvězdných pozorovatelů. Díky zahrnutému vztyčené prizmatu je možné získat neobrácený, vzpřímený obraz, například na pozorování přírody během dne.
Speciální vlastnosti: Ultralehký: Kompletní nástroj se stativem váží méně než 2 kg! Mohou jej tedy použít i mladí výzkumníci, kdykoliv na balkoně nebo na zahradě. Typ: Refractor Telescope Hledáček: 5x24 Barva: Modrá Provoz na baterie: Ne Průměr objektivu: 60 mm Hmotnost: 5,1 kg Maximální ohnisková vzdálenost: 700 mm Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Stativ Balení obsahuje: Kufr Typ aktivity: Astronómie Zvětšení: 262x Země původu: Německo

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901514383.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Bresser, Optika Bresser, Puškohledy Bresser, Teleskopické dalekohledy Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Blue
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bresser Junior 60/700 AZ1 Teleskop a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, puškohledy sleva, teleskopické dalekohledy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser Junior 60/700 AZ1 Teleskop
Právě si prohlížíte...

2990,- Kč