Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená

Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená
Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená
Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená
Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená z kategorie elektronika, komunikace, telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená .

Detailní informace

Telefon pro seniory Aligator A900 GPS Hledáte telefon s velkým a přehledným displejem, který ale zároveň nabízí tradiční tlačítkové ovládání? Vaše přání splní nová vlajková loď Aligator A900 GPS červená, telefon pro seniory s velkým 3,2“ displejem, snadným ovládáním pomocí velkých tlačítek, SOS lokátorem a přesnou lokalizací přes GPS, dodávaný navíc s praktickým nabíjecím stojánkem. Velký a přehledný displej Pohodlné ovládání i bez brýlí umožňuje velký, na výšku orientovaný barevný displej s úhlopříčkou 3,2“. Snadno se tak budete pohybovat v me...nu a při psaní zpráv uvidíte na displeji více řádků. Ať už dáváte přednost volání nebo psaní SMS, všechny základní funkce budete nyní ovládat mnohem snáze, než kdy dříve. Vestavěný krokoměr Pohyb je důležitý pro vaše zdraví, telefon Aligator A900 proto obsahuje zabudovaný krokoměr, díky kterému se snadno dozvíte, kolik kroků jste za den nachodili. Nemusíte si tak kupovat chytrý náramek nebo hodinky, aby se udržovali v kondici. SOS lokátor Důležitým pomocníkem především pro seniory je SOS lokátor, který umožňuje lokalizovat telefon na dálku pomocí GPS. Oproti ostatním modelům je A900 vybaven nejen lokalizací pomocí GSM sítě, ale také družicovým přijímačem GPS, jenž dokáže určit polohu s přesností na metry. V případě, že se majitel telefonu ztratí, stačí, když stiskne tlačítko SOS a pěti předvoleným kontaktům se automaticky zašle zpráva s odkazem na polohu telefonu na mapě. Špičková výdrž baterie Oproti chytrým telefonům nabízí A900 jednu velkou výhodu a tou je špičková výdrž baterie. A900 díky tomu umožňuje až dva týdny provozu na jedno nabití v pohotovostním režimu a v případě, kdy je baterie téměř vybitá, odešle telefon upozornění na zvolená čísla. V takovém případě mohou blízcí kontaktovat vlastníka telefonu a ten svůj přístroj snadno nabije pouhým vložením do nabíjecího stojánku. Užitečné funkce a fotoaparát Aligator A900 toho ale umí mnohem více, než jen volat a odesílat SMS. Zkrátit dlouhé chvíle si můžete poslechem oblíbené hudby, rádia nebo si pořizovat fotografie díky vestavěnému fotoaparátu. V případě vložení microSD karty můžete navýšit paměť telefonu pro uložení více hudby, fotografií nebo audio knih a nechybí oblíbené funkce jako budík, kalkulačka, svítilna nebo Bluetooth.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181135624.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tlačítkový telefon pro seniory Aligator A900, červená
Právě si prohlížíte...

1510,- Kč