Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová

Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová
Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová
Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová
Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová .

Detailní informace

Vždy v pohybu HAMMER Iron 3 je odolný smartphone, který se může pyšnit moderním vzhledem a 5,5" displejem s technologií IPS, díky které se můžete těšit na ještě větší pozorovací úhly a reálnější barvy. Žádné omezení Iron 3 se může pochlubit odolností vůči vodě a prachu s certifikací IP68, takže když ho náhodou namočíte nebo vám padne do prašné cesty - zvládne to. Vysoká pevnost a originální design HAMMER Iron 3 je připraven na nepříliš přívětivé zacházení. Díky jeho vysoké pevnosti, za kterou vděčí bočním nárazníkům, se nemusíte bát, že vám jen... tak vyklouzne z ruky. Žádný strach Sem tam vyklouzne mobil z ruky každému. Mobilní telefon Iron 3 je stvořen tak, abyste už nikdy nemuseli mít strach z pádů vašeho telefonu a z drahých oprav. Zesílená konstrukce + gumové nárazníky = klidnější život. Zachyťte každý okamžik Všechny důležité okamžiky ve vašem životě zachytíte díky kvalitnímu 13Mpx zadnímu fotoaparátu. Díky přednímu 5Mpx fotoaparátu se můžete těšit na parádní selfie fotky. Výkon, který potřebujete Rádi si zahrajete nějakou hru na mobilním telefonu? S Iron 3 si zahrajete co chcete, díky osmijádrovému procesoru a 3GB operační paměti. Buďte ve spojení Okamžitý přístup k internetu, pohodlný a rychlý přenos dat, anebo třeba mobilní platba pomocí NFC. To vše a mnohem víc zvládne HAMMER Iron 3. Dlouhá výdrž Každodenní nabíjení je minulostí. Díky vysokokapacitní baterii můžete volat, pracovat a bavit se opravdu dlouho.

Produkt je výrobek značky Myphone ,distribuovaný s EAN kódem 5902983609278.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Myphone, Komunikace Myphone, Telefony Myphone.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Myphone a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Myphone najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odolný telefon myPhone Hammer Iron 3 LTE 3GB/32GB, oranžová
Právě si prohlížíte...

3791,- Kč