Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá

Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá
Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá
Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá
Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá .

Detailní informace

Evolveo Strongphone G5 Extrémně odolný telefon s duálním fotoaparátem Odolný telefon Evolveo Strongphone G5 je silák, kterého jen tak něco nepoloží. Díky svému vysoce odolnému tělu s vodotěsnou certifikací IP68 přežije v extrémním prostředí, kde by jiné telefony neměly šanci, zvládne pády i nárazy a dokonce i potopení do vody. Kromě své odolnosti ale zaujme i kvalitním duálním 13Mpx fotoaparátem, se kterým zachytíte všechny důležité okamžiky ve vysoké kvalitě. Výkon mu nechybí O dokonale plynulý a hladký chod telefonu se stará čtyřjádrový proce...sor Mediatek, který navíc zaujme svou energetickou účinností. Nejenže tak produkuje kvalitní výkon o frekvenci až 2 GHz pro plnohodnotné zážitky při hraní méně náročných her nebo práci s aplikacemi, ale současně šetří baterii a tím prodlužuje výdrž na jedno nabití. Velký a odolný displej Užijte si sledování filmů, hraní her i běžnou práci beze strachu z poškození vašeho displeje. Telefon nabízí velký a přehledný 5,5“ HD+ displej s poměrem stran 18:9 se zvýšenou odolností proti škrábancům a prasklinám díky použití technologie Gorilla Glass. Baterie s obří kapacitou 5000 mAh Zapomeňte na problémy s neustále vybitou baterií. Telefon je osazen baterií s velkou kapacitou 5000 mAh, která zajišťuje až tři dny běžného provozu na jedno nabití. Můžete se tak bavit a pracovat mnohem delší dobu bez nutnosti hledat nabíječku. Telefon, který jen tak něco nepoloží Strongphone G5 je telefon, na který se můžete spolehnout i v těch nejnáročnějších podmínkách. Jeho ergonomicky tvarované tělo s boky chráněnými kovovými lištami dobře padne do ruky a je vysoce odolné proti pádům a nárazům. Krytí IP68 pak zaručuje odolnost proti vniknutí prachu i ponoření do hloubky 1,2 metru vody po dobu 1 hodiny. Kvalitní duální fotoaparát Pořizujte fotografie z vašich cest a zajímavých momentů pomocí kvalitního duálního 13Mpx fotoaparátu s LED bleskem se samostatným tlačítkem spouště. Vedle toho můžete natáčet i vysoce detailní videa ve špičkovém Full HD rozlišení. Nechybí ani přední 5Mpx fotoaparát pro tvorbu selfie snímků.

Produkt je výrobek značky Evolveo ,distribuovaný s EAN kódem 8595683200691.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Evolveo, Komunikace Evolveo, Telefony Evolveo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Evolveo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Evolveo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Odolný telefon Evolveo StrongPhone G5, černá
Právě si prohlížíte...

5190,- Kč